Polisa privatnosti

Servisna Knjižica je posvećena zaštiti vaše privatnosti.
Politika privatnosti daje detaljnija objašnjenja o načinu prikupljanja i korišćenja vaših ličnih podataka. Podaci se prikupljaju, obrađuju i koriste u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka. Preduzimamo sve neophodne mere da bismo obezbedili puno poštovanje tih zakonskih propisa. Ova polisa privatnosti se primenjuje isključivo na web aplikcaiju Servisna Knjžica. Ova polisa privatnosti ne reguliše privatnost u vezi sa aktivnostima koje se obavljaju mimo aplikacije unutar sistema partnerskih kompanija.

Prikupljanje i upotreba podataka o ličnosti

Prilikom rada aplikacije Servisna Knjižica, neki podaci se automatski skladište na serverima koji nisu u sklopu aplikacije shodno potrebama upravljanja sistemom, odnosno u statističke svrhe. Servisna Knjižica u svrhu generisanja statistike upotrebe aplikacije koristi Google Analytics i Facebook Pixel servise.
Dobrovoljno dostavljene i prikupljene podatke o ličnosti nećemo koristiti, obrađivati niti preneti izvan okvira dopuštenih zakonom ili onih okvira koje Vi sami definišete u svojoj izjavi saglasnosti. Pored toga, mi ćemo vaše podatke dostaviti samo ukoliko smo u obavezi da to učinimo na osnovu zvaničnog ili sudskog naloga.
Servisna Knjižica prikuplja informacije kako bi olakšao upotrebu aplikacije, kao i da bi sprečio zloupotrebu i nelegalne aktivnosti u okviru istog. Informacije se takođe koriste za sve beneficije koje mogu proizići iz korišćenja određenih proizvoda i usluga, poput tehničke podrške koja je dostupna samo registrovanim korisnicima. Informacije se mogu koristiti i u cilju pružanja lično prilagođenog iskustva u korišćenju portala, informacija vezanih za nove proizvode i usluge, specijalnih ponuda, kao i drugih sličnih informacija.

Zaštita i skladištenje vaših ličnih informacija

Servisna Knjižica će Vaše podatke uskladištiti potpuno bezbedno i zato će preduzeti sve mere neophodne za zaštitu Vaših podataka od gubitka, zloupotrebe ili promena. Naši ugovorni partneri koji imaju pristup Vašim podacima da bi Vam u ime Servisne Knjižice pružili određenu uslugu imaju ugovornu obavezu da sve te podatke drže u tajnosti i ne mogu ih koristiti ni u kakve druge svrhe.
Servisnka Knjižica ne skladišti podatke vezane za plaćanje. Za sigurnost podataka o kreditnim karticama je odgovorna kompanija koja procesira plaćanje. U aplikaciji Servisna Knjižica, to je PayPal.

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila

Korišćenjem aplikacije Servisna Knjižica, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane aplikacije kao što je izneto u ovoj polisi i uslovima korišćenja. Ako odlučimo da izmenimo polisu privatnosti, unećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek svesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.
O izmenama ovog dokumenta, korisnici aplikacije će biti blagovremeno obavešteni.